SliderSocialUltima ora

Teodor Țigan director ROMSILVA

Romsilva este compania de stat din România care se ocupă cu protejarea, conservarea și dezvoltarea fondului forestier proprietate publică a statului român, precum și cu gospodărirea fondurilor de vânătoare și de pescuit.

Teodor Țigan a primit inițial un mandat provizoriu din partea Consiliului de Administrație Romsilva în iunie anul acesta, însă în cadrul întrunirii ce a avut loc marți,13 octombrie, a primit funcția de director general, cu un mandat până la 31 decembrie 2021. Selecția s-a derulat conform Ordonanței de Urgență 109/2011.

Teodor Țigan în vârstă de 62 de ani, a absolvit Liceul Tehnic Silvic Timișoara și Facultatea de Silvicultură și Exploatări Forestiere Brașov. Până în anul 2003 a fost inginer silic responsabil cu activitatea de fond forestier la Direcția Silvică Arad,ulterior a fost șef al Ocolului Silvic Iuliu Moldovan până în anul 2007, iar în ultimii 13 ani a ocupat funcția de director al Direcției Silvice Arad.

O subunitate a Regiei Naționale a Pădurilor – ROMSILVA este Direcția Silvică Gorj.

Suprafața pădurilor administrate de Direcția Silvică Gorj se regăsește repartizată în mare parte în județul Gorj cu un procent de aproximativ 99% și o mică parte fiind repartizată în județele Vâlcea și Mehedinți.

 

Articole similare

Back to top button