SliderSocialUltima ora

La volan cu alcoolemie record

Un bărbat în vârstă de 30 de ani se află acum în custodia poliției după ce a fost depistat la volan cu o alcoolemie record. Șoferul în cauză conducea pe Drumul Național  ce tranzitează municipiul Motru cu o concentrație de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, verificat de polițiștii rutieri, se pare că acesta avea și permisul suspendat.

Pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, bărbatul a fost condus la spital unde  i-au fost prelevate mostre biologice de sânge.

Rezultatul testelor a venit abia ieri, după o săptămână de la cele întâmplate. Se pare că în realitate, concentrația de alcool era cu mult mai mare.

Bărbatul condusese autovehiculul cu o alcoolemie de peste 2 în sânge. În urma rezultetului, oamenii legii l-au reținut imediat pe făptaș pentru 24 de ore și l-au introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Bărbatul este cercetat acum pentru conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană care are permisul suspendat şi care se află sub influenţa alcoolului și va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propuneri corespunzătoare.

Articole similare

Back to top button