SliderSportUltima ora

Denisa Tîlvescu, campioană la canotaj

Denisa Tîlvescu și echipa  de 8+1 feminin au câștigat una din cele patru medalii de aur la Campionatele Europene de Canotaj din Polonia.

Sportiva a declarat că a fost o compeție acerbă, dar de mare ajutor echipei pentru a observa poziția lor față de adversari. Pregătirile pentru competițien au fost de lungă durată, cu multe ore și locuri de antrenamente, adăugându-se și problemele de deplasare din cauza virusului Covid-19.

Campioanele la canotaj, au fost susținute din toate punctele de vedere de toți cei apropiați. Cu toate că echipa s-a antrenat din greu, nu erau sigure de câștig, întrucât, după părerea Denisei, toți pornesc cu șanse egale.

În momentul de față fetele se antrenează pentru Jocurile Olimpice, cu speranța de a ajunge la același rezultat ca cel din Polonia. Denisa Tîlvescu susține că secretul colaborării lor perfecte ca echipă se datorează încrederii reciproce și dăruirii față de acest sport de care fiecare dă dovadă. Ca orice alt sportiv campioana a făcut multe scrificii, cele mai dificile fiind depărtarea de cei dragi și renunțarea la activitățile obișnuite pentru orice tânăr.

Toate clipele grele si efortul depus, au dus-o pe Denisa în punctul de a câștiga medalia de aur. Atât aceasta cât și echipa din care face parte sunt gata de a munci din greu pentru a reuși la Jocurile Olimpice.

Articole similare

Back to top button