SliderSocialUltima ora

A incendiat casa unchiului său

Pompierii au fost solicitați să intervină săptămâna trecută la un incendiu izbucnit la o casă pe raza localității Plopșoru. Aproape de miezul nopții, s-au deplasat la fața locului două autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul Secției de Pompieri Turceni, echipajele de intervenție constatând că incendiul se manifesta violent la acoperișul locuinței cu posibilitate de propagare.

Pompierii militari au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului în limitele găsite, fiind salvată în mare parte locuința. Au ars atunci bunuri materiale aflate în interiorul locuinței, acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 10 mp, precum și aproximativ 5 mp dintr-o anexă aflată în apropierea locuinței.

ISU Gorj a transmis atunci că incendiul a izbucnit în urma folosirii intenționate a unei surse de aprindere.

Oamenii legii l-au identificat pe făptaș și l-au reținut pentru 24 de ore. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 40 de ani ar fi pus foc intenționat anexei gospodărești pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri mai vechi cu păgubitul. Proprietarul casei care a ars este chiar unchiul acestuia.

Din fericire nu au existat victime, însă mai multe bunuri din interiorul imobilului nu au mai putut fi salvate, prejudiciul fiind în curs de estimare.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Articole similare

Back to top button