SliderSocialUltima ora

Amenzi de peste 100 000 de lei

Pe parcursul săptămânii, sub coordonarea Instituției Prefectului, au fost desfășurate mai multe acţiuni de verificare cu efective mărite. Polițiștii gorjeni au fost ajutați de reprezentanți ai celorlalte instituții implicate, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.

Autoritățile au acționat în zone aglomerate, unităţi de alimentaţie publică şi zonele adiacente acestora, terase și mijloace de transport în comun.

Doar în ultimele 5 zile au fost aplicate aproape 800 de amenzi, valoarea totală a acestora depășind suma de 100 000 de lei.

De asemenea, au fost desfășurate acțiuni de informare a cetățenilor cu privire la măsurile impuse, pe raza întregului județ. Au fost vizate în special piețele și parcările acestora, stațiile mijloacelor de transport în comun, zonele de promenade și parcurile, atât de municipiul Târgu Jiu, cât și din orașele și comunele din Gorj.

Forțele de ordine vor desfășura permanent activități de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă.

 

Articole similare

Back to top button