PoliticaSlider

Pro și contra lui Romanescu

Deși actualul edil a fost reales în funcție cu o diferență majoră de voturi față de principalul contracandidat, cetățenii municipiului se arată nemulțumiți de acțiunile primarului, neavând încredere în promisiunile electorale.

Unii cetățeni găsesc ca scuză fostul Consiliu Local, majoritar social-democrat.

De asemenea, o parte dintre părerile contra edilului își au rădăcina în nemulțumirile adresate actualei guvernări. Acești  sunt deranjati de faptul că au pensiile mici și li se promite mărirea acestora.

La întrebarea dacă sunt mulțumiti de rezultatele alegerilor, opiniile oamenilor au fost împărțite. Unii doreau sa fie aleși in funcție oameni mai tineri, cu perspective noi.

Alții nu au fost multumiti, considerând că aleșii nu se tin de promisiunle facute. Părerile cetățenilor nu sunt doar împotrivă, ci regăsim și oameni multumiti cu rezultatele alegerilor

Printre oamenii care îl critică pe primarul Romanescu sunt și sustinatori ai acestuia, care iși pun toată încrederea în el și sunt siguri că o să realizeze multe pentru municipiul Târgu Jiu.

Cetățenii par împărțiți în două tabere, concluziile finale rămânând a fi trase la finalul următorilior 4 ani de mandat ai lui Romanescu.

 

Articole similare

Back to top button