ActualitateSliderUltima ora

3 decese Covid-19 în 24 de ore. 15 persoane la ATI

În ultimele 24 de ore, 3 persoane au decedat în urma infectării cu noul coronavirus. Doi bărbați, cu vârste de 60 respectiv 68 de ani și o femeie în vârstă de 77 de ani s-au stins din viață de ieri până azi.

Bărbații prezentau și alte afecțiuni, printre care hipertensiune arterială, boală renală cronică și neoplasm colon. Femeia decedată avea parapareză spastică și demență senilă.

În ceea ce privește numărul cazurilor de infectare în ultimele 24 de ore, doar 21 de noi cazuri de îmbolnăvire au fost înregistrate pe raza județului Gorj, în scădere față de raportarea anterioară, când au fost comunicate 25 de teste pozitive.

De la începutul pandemiei, 2001 persoane au fost confirmate Covid-19 în Gorj, 1770 de persoane fiind declarate vindecate și externate, iar 96 au decedat. 50 de probe sunt în așteptare, din cele 12 326 de teste prelevate de la inceputul crizei epidemiologice.

La Terapie Intensivă se află 15 persoane în stare stabilă. 10 Pacienți sunt internați la Secția de Boli Infecțioase, iar 5 la celelalte două locații ale Spitalului Județean de Urgență.

Alți 12 pacienți sunt suspecți de infectare și se află internați în zona tampon a Spitalului 700.

Articole similare

Back to top button