Ultima ora

Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj a finalizat primele două competiții din noul sezon

ACS Minifotbal Gorj a început în forță noul sezon pe mini-dreptunghiul verde. Primele două competiții, tip cupă, au ajuns deja la final după 4 week-end-uri pline de minifotbal în Complexul Dolce Vita. Mai întâi, Cupa Primăriilor din județul Gorj și-a desemnat sâmbătă cele mai bune echipe. În semifinale, Primăria Târgu Cărbunești a învins clar Primăria Fărcășești iar Primăria Motru a trecut la limită de Primăria Albeni. Finala a fost una spectaculoasă, cu nu mai puțin de 14 goluri marcate dar numele învingătoarei a fost în dubiu doar pentru puține momente din joc. Și asta pentru că cei de la Târgu Cărbunești, care s-au întărit puternic pentru noul sezon, au dominat ostilitățile și s-au impus cu un scor clar, 9-5. Primăria Târgu Cărbunești obține astfel primul trofeu la minifotbal în Complexul Dolce Vita în timp ce Primăria Motru trebuie să se mulțumească cu locul 2, la fel ca și în prima ediție a Campionatului Primăriilor, acolo unde a fost depășită de Primăria Telești.

La festivitatea de premiere a fost prezent și primarul orașului Târgu Cărbunești, Dănuț Birău care s-a declarat mulțumit de evoluția echipei sale. Premiile au fost acordate de Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj prin Cosmin Iosu, președintele asociației.

Rezultate Cupa Primăriilor din județul Gorj, ediția I

Semifinale:

Primăria Târgu Cărbunești – Primăria Fărcășești 9-5

Primăria Motru – Primăria Albeni 6-5

Finala:

            Primăria Târgu Cărbunești – Primăria Motru 9-5

Festivitatea de premiere:

  • Locul 1: Primăria Târgu Cărbunești (Cupă, medalii de aur, diplomă și 2 bax-uri de bere Ursus)
  • Locul 2: Primăria Motru (medalii de argint, diplomă și un bax de bere Ursus)
  • Golgheterul Turneului: Andrei Meliță (Primăria Târgu Cărbunești): trofeu și diplomă
  • Jucătorul Turneului: Sebastian Cojocaru (Primăria Motru): trofeu și diplomă
  • Portarul Turneului: Bogdan Apostol (Primăria Târgu Cărbunești): trofeu și diplomă
  • Diplome de participare: Primăria Fărcășești, Primăria Albeni, Roșia de Amaradia, Primăria Negomir, Primăria Turburea, Primăria Telești, Primăria Bălănești

 

Și jocurile Cupei „Împreună suntem minifotbal”, competiție dedicată jucătorilor 100% amatori, s-au încheiat. Sâmbătă au avut loc sferturile de finală și semifinalele competiției iar duminică au fost programate cele două finale, mică și mare. Peppy Team a ajuns în finală după un meci pe muchie de cuțit cu Pokemonii Magici, încheiat la loviturile de la 7 metri în timp ce Star Team a trecut, fără mari emoții, de Exclusive Car Wash Team.

Finala mică a fost una foarte interesantă, ambele echipe dorind medaliile de bronz. Pokemonii Magici s-au impus în cele din urmă cu scorul de 2-1 în fața celor de la Exclusive Car Wash Team.

Finala mare a fost o reeditare a chiar primului meci din turneu, Star Team – Peppy Team. În grupe, Star Team se impusese clar cu scorul de 8-1 dar povestea a fost acum cu totul alta. Cu 5 minute înainte de final, scorul era 1-1 iar atunci a început nebunia. Cele două echipe s-au succedat pe rând la conducerea partidei, Peppy Team prin golurile lui Sorin Vintilescu iar Star Team prin cele ale lui Robert Tiron și Dumitru Vasilescu. La chiar ultima fază a meciului, Peppy Team a egalat, 4-4, prin Ștefan Mărgulescu și a împins deznodământul la executarea loviturilor de la 7 metri. Dumitru Vasilescu a avut șansa golului decisiv pentru Star Team dar a ratat și până la urmă trofeul cel mare a ajuns la Peppy Team.

Festivitatea de premiere a fost una spectaculoasă, cu focuri de artificii și hora bucuriei pentru campioni. Premiile au fost asigurate de organizatoarea competiției, ACS Minifotbal Gorj și de partenerul principal al competiției, Ursus România.

Rezultate Cupa „Împreună suntem minifotbal”, ediția I

Sferturi de finală:

Pokemonii Magici – Viena Optik Team 3-0

Star Team – Lido Team 5-3

Exclusive Car Wash Team – Conti Team 5-4 (2-2) după 7 metri

Peppy Team – FC Stănești 7-1

Semifinale:

Pokemonii Magici – Peppy Team 4-5 (2-2) după 7 metri

Star Team – Exclusive Car Wash Team 7-2

Finala mică:

Pokemonii Magici – Exclusive Car Wash Team 2-1

FINALA:

Peppy Team – Star Team 7-6 (4-4) după 7 metri

Festivitate de premiere:

  • Locul 1: Peppy Team (Cupă, medalii de aur, diplomă și 3 bax-uri de bere Ursus)
  • Locul 2: Star Team (trofeu, medalii de argint, diplomă și 2 bax-uri de bere Ursus)
  • Locul 3: Pokemonii Magici (trofeu, medalii de bronz, diplomă și 1 bax de bere Ursus)
  • Locul 4: Exclusive Car Wash Team (diplomă)
  • Golgheterul Turneului: Dumitru Vasilescu (Star Team): trofeu și diplomă
  • Jucătorul Turneului: Sorin Vintilescu (Peppy Team): trofeu și diplomă
  • Portarul Turneului: Constantin Bistreanu (Peppy Team): trofeu și diplomă
  • Trofee Fairplay: Marckon și Acvila
  • Diplome de participare: Leii de Oltenia, Răzvy&Team, Juventus Albeni, Lido Team, FC Stănești, Conti Team și Viena Optik Team

Articole similare

Back to top button