Ultima ora

Tânăr de 17 ani, dat dispărut

Un bărbat, din comuna Alimpești, a alertat polițiștii după ce fiul său Carcalicea Răzvan Valentin, de 17 ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Secției 9 Poliției Orașului Novaci, care a stabilit că tânărul, de 17 ani, din comuna Alimpești, ca urmare a unor neînțelegeri cu mama sa, a lipsit de la domiciliu, dormind peste noapte în șopronul imobilului învecinat, unde a fost găsit în dimineața zilei de 01 septembrie, de către aceasta, iar la scurt timp a plecat, nemaiștiindu-se nimic de el.

Anterior plecării sale, în după-amiaza zilei de 31 septembrie, Carcalicea Răzvan Valentin a lăsat un bilet în care și-a anunțat familia că el va pleca în munți și că regretă neînțelegerile avute cu mama sa.

Semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate aproximativă 55 de Kg, păr șaten spre castaniu , drept, ochi căprui, față ovală, constituție atletică. La nivelul feței, sub ochiul drept prezintă o cicatrice.

Cei care pot da relații pentru identificarea minorului, sunt rugați să apeleze numărul de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

Articole similare

Back to top button