Ultima ora

Liberalii gorjeni s-au întâlnit cu pensionarii din Motru

Liberalii au avut o întâlnire cu peste o sută de pensionari din Motru, anunță PNL Gorj într-un comunicat de presă. Avocatul Gheorghe Pecingină a fost desemnat de partid să le ofere asistență juridică pensionarilor care au nevoie.

„Președintele PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, vicepreședintele PNL Gorj-Gheorghe Pecingină, președintele Organizației Persoanelor Vârstei a Treia din PNL Gorj- Rodica Ghimiș au participat la întâlnirea solicitată de pensionarii din Motru, primii care au semnalat inechitățile care apar între pensionarii care au lucrat în grupele a I-a și a II-a de muncă, odată cu emiterea HG 291/2017.

La întâlnire, a participat și primarul municipiului Motru- Gigel Jianu.

Pensionarii din minerit au primit sprijin și consultanță din partea Rodicăi Ghimiș și a lui Gheorghe Pecingină, avocatul desemnat de PNL pentru a oferi asistență juridică pensionarilor.

Gheorghe Pecingină  va fi prezent și duminică, la Motru, unde îi va asista pe pensionari în formularea acțiunilor în contencios-administrativ , dar și pentru realizarea contestațiilor care vor fi depuse la Casa de Pensii, de către persoanele care au primit deciziile de pensionare prin care li se recalculează pensiile în minus.

Oamenii au venit cu o serie de sugestii referitoare la modificările legii pensiilor, știind că președintele PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, a fost desemnat să facă parte din echipa care va elabora documentul de poziție al Partidului Național Liberal cu privire la modificările aduse legii pensiilor”, au transmis liberalii.

Articole similare

Back to top button