Ultima ora

Liviu Dragnea: Victor Ponta nu a fost exclus din partid. S-a autoexclus

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat, marți, că fostul premier Victor Ponta nu a fost exclus din PSD, ci s-a autoexclus, menționând că în interior sunt câțiva „care au frământări” și își exprimă nemulțumiri, dar „marea masă a partidului nu este afectată”.

Victor Ponta nu a fost exclus din partid. S-a autoexclus. A fost o decizie a CExN ca orice membru care susține un guvern care nu e susținut de partid se autoexclude. Nu s-a ajuns aici pentru că partidul l-a împins acolo, și-a făcut-o singur”, a afirmat Liviu Dragnea la Antena 3, întrebat în legătură cu excluderea din PSD a doi foști prim-miniștri.

El a subliniat faptul că la această situație nu s-a ajuns brusc.

Nu putem să zicem că nu s-a întâmplat nimic și brusc s-a ajuns în situația asta. A fost o supărare când și-a dat demisia pe Facebook. Eu m-am supărat foarte tare. Era duminică, trebuia să ne întâlnim. M-a sunat cineva și mi-a spus. Asta a durut. Nu-l acuz pentru plecarea din funcția de prim-ministru. Mi-a părut rău că nu s-a discutat în partid. El era în centrul unei presiuni uriașe. 99% din această presiune era contrafăcută, să-l determine să-și dea demisia. Pe urmă au fost atitudini incorecte în timpul alegerilor locale”, a explicat Dragnea, adăugând că în campania electorală poza acestuia era pe afișele PRU, iar după alegeri, au continuat aceste atacuri.

Articole similare

Back to top button