Doi bărbați din Bolboși au fost reținuți pentru 24 de ore

Un bărbat de 38 de ani, din comuna Bolboşi, a sunat la 112 să alerteze polițiștii că în timp ce se afla în incinta unui local de alimentație publică a fost agresat de către doi tineri.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat faptul că în urma unui conflict spontan în incinta unui local de alimentație publică din comuna Bolboşi, apelantul a fost agresat fizic de doi tineri, după care aceștia au părăsit localul. În urma conflictului victima a suferit mai multe leziuni, fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma activităților desfășurate de polițiști au fost identificați autorii faptei, doi tineri de 24 și 25 de ani, fără ocupaţie, din comuna Bolboşi. În baza probatoriului administrat în dosar, a fost dispusă măsura reţinerii acestora pentru o perioada de 24 ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând ca în data de 3 iulie, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propuneri legale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, transmite IPJ Gorj.