Ultima ora

Doi frați, dați dispăruți

Poliţia Oraşului Rovinari a fost sesizată de un bărbat de 42 de ani, educator în cadrul DGASPC Gorj, despre faptul că minorii Olteanu Dorel-Mihai, 15 ani, şi Olteanu Daniela-Ionela, 16 ani, ambii din orașul Rovinari, au plecat voluntar de la apartamentul destinat protecţiei rezidențiale a copilului şi nu au mai revenit până în prezent.

Semnalmente Olteanu Dorel Mihai: 1,65-1.70m înălţime, aproximativ 50-55 kg, păr blond tuns scurt, ochi verzi-căprui, iar la plecare purta o pereche de blue-jeans trei sferturi culoare albastru deschis, tricou de culoare alb cu desen de culoare neagra pe piept, iar în picioare purta papuci din plastic.

Semnalmente Olteanu Daniela Ionela: 1,55-1.60m înălţime, aproximativ 50 kg, păr blond tuns scurt, ochi albaștri, iar la plecare purta o pereche de pantaloni scurți culoare neagra, tricou de culoare neagra.

Minorii nu aveau asupra lor actele de identitate, bagaje, alte obiecte. Reprezentanţii DGASPC Gorj, care îi au în grijă pe minori, sunt de acord cu mediatizarea datelor personale, în vederea identificării acestora, fiind solicitată și punerea în urmărire.

Persoanele ce pot da relații care să ajute la identificarea minorilor, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

Articole similare

Back to top button